Poduzeće TROSKA d.o.o. registrirano je 1991. godine za osnovnu djelatnost prodaje, usluge i proizvodnju opreme za zavarivanje, rezanje i lemljenje.

Povezanost s renomiranim tvrtkama kao što su CEBORA, INE, ARROWELD, garancija su vrhunske ponude opreme za zavarivanje i rezanje.
Ponudom opreme, dodatnih materijala i potrošnih dijelova pokriveni su svi tehnološki postupci zavarivanja i rezanja kao i HTZ oprema za zavarivače.

Za svu prodanu opremu TROSKA d.o.o. daje garanciju prema uvjetima proizvođača i osigurava servis u vlastitom prostoru. Ugovorni i partnerski odnos tvrtka ima sa slijedećim proizvođačima CEBORA, INE, ESSETI, SELCO, KONČAR i ISKRA.

Svaki kupljeni aparat moguće je prije kupnje isprobati-testirati i tako utvrditi optimalno tehnološko rješenje pri čemu dajemo tehnološku potporu i edukaciju operateru. Stručnim osposobljavanjem zaposlenih firma TROSKA u mogućnosti je pružiti cjelovita rješenja i potporu kod automatizacije i robotizacije proizvodnje (referenca proizvodnja vinskih spremnika HRUPEC).

Unutar uslužne djelatnosti tvrtke vršimo uslugu orbitalnog zavarivanja (reference PLIVA- Poljska, KRKA, Jastrebarsko, Imunološki zavod-Zagreb), lemljenje cjevovoda za ukapljeni helij (KONČAR INSTITUT) i kao i mikro zavarivanja raznih izradaka.cebotwo

Nova djelatnost tvrtke od 2000. godine je i automatizacija dvorišnih ulaznih i ostalih vrata. Program obuhvaća: klizna vrata do 3000 kg, krilna vrata, garažna vrata, ulazna vrata. Visokokvalitetna oprema firme GENIUS i stručna ugradnja iste, polučuje sve značajnije rezultate u poslovanju tvrtke.

Korektan odnos, kvaliteta proizvoda, pouzdanost, povoljni uvjeti glavne su postavke buduće suradnje s potencijalnim partnerom.

 

Damir Krznar dipl.ing.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.